Vi städar och fixar inför morgondagen!

HUSET 002HUSET 004

I dag anlände en möbelleverans till Coloramahuset. Fåtöljerna till det s k bibliotektet kom. Thomas packade upp tillsammans med vår son Alexander. Tre fåtöljer ska stå i en halvcirkel, en platsbyggd bokhylla ska byggas av Lennart Bolin, Steckmest och Pettersson och vi ska även skaffa ett brickbord till rummet men än så har vi ínte hittat det bordet vi vill ha.

HUSET 008HUSET 009

Trappan ned till källaren är klar. Vi har städat och fixat i huset inför morgondagens visning. Nu har vi fått bort allt skräp från källaren, dammsugit, torkat golven. ja försökt att få det så fint som möjligt.

HUSET 012

Tvättstugan med den fina soffan som vi hittade hos Kyrkornas second hand, tv från Norlanders, klinker från Golvabia, kakel från CC Höganås och växt från Blomsterhörnan. Det kommer att bli ganska trivsamt när man jobbar i tvättstugan.

HUSET 014HUSET 023

Tvättstugans inredning kommer från Nimoverken. Lampan som hänger i trappan, Storkedjan, kommer från Bröderna Andersson i Töreboda. Snart är vi redo att ta emot alla besökare i morgon. Lisa ska göra det sista piffet under förmiddagen och klockan fyra tar vi emot gästerna. Det är 150 stycken anmälda vilket vi är väldigt glada för. Hoppas dock att inte alla kommer samtidigt. Då blir det trångt!

Annons

2 tankar på “Vi städar och fixar inför morgondagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s